Martijn Koning over persconferenties: "Waterkanon op doventolken!" (video)

Martijn Koning over persconferenties: "Waterkanon op doventolken!" (video)

Opnieuw spreken Mark Rutte en Hugo de Jonge de natie toe om te vertellen hoe het ervoor staat met corona. Bekende grappenmakers en opiniemakers zijn inmiddels wel klaar met de ‘poppenkast’ van het kabinet. Zo vertelt Martijn Koning over zijn irritatie door de doventolk. Volgens hem mogen ze de waterkanonnen op de tolken loslaten, "want dat is een mooie afsluiting van de persconferentie!"

Bekijk de video van PowNed hieronder.

<em>Martijn Koning</em> over persconferenties: &quot;Waterkanon op doventolken!&quot; (video) Opnieuw spreken Mark Rutte en Hugo de Jonge de natie toe om te vertellen hoe het ervoor staat met corona. Bekende grappenmakers en opiniemakers zijn inmiddels wel klaar met de ‘poppenkast’ van het kabinet. Zo vertelt Martijn Koning over zijn irritatie door de doventolk. Volgens hem mogen ze de waterkanonnen op de tolken loslaten, "want dat is een mooie afsluiting van de persconferentie!" Bekijk de video van PowNed hieronder. Bekijk ook Diederik Jekel in RTL Boulevard: "Overheid moet perspectief bieden" Bekijk deze video » Kijk LIVE naar persconferentie 8 maart van Mark Rutte en Hugo de Jonge Bekijk deze video »
Entertainment :
Martijn Koning over persconferenties: "Waterkanon op doventolken!" (video)


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Martijn Koning over persconferenties: "Waterkanon op doventolken!" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier