Hugo de Jonge bij RTL Boulevard: "Prachtig perspectief voor zomer!"

Hugo de Jonge bij RTL Boulevard: "Prachtig perspectief voor zomer!"

Het einde van de coronacrisis moet een keer in zicht komen, maar we moeten nog even geduld hebben. We kunnen wel stellen dat een groot deel van Nederland inmiddels goed 'coronamoe' is. Toch blijven politici benadrukken dat het einde van de crisis in zicht is. "We gaan een redelijk normale zomer tegemoet en dat is een prachtig perspectief!" aldus Hugo de Jonge.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

<em>Hugo de Jonge</em> bij RTL Boulevard: &quot;Prachtig perspectief voor zomer!&quot; Het einde van de coronacrisis moet een keer in zicht komen, maar we moeten nog even geduld hebben. We kunnen wel stellen dat een groot deel van Nederland inmiddels goed 'coronamoe' is. Toch blijven politici benadrukken dat het einde van de crisis in zicht is. "We gaan een redelijk normale zomer tegemoet en dat is een prachtig perspectief!" aldus Hugo de Jonge. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.
TV :
Hugo de Jonge bij RTL Boulevard: "Prachtig perspectief voor zomer!"


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Hugo de Jonge bij RTL Boulevard: "Prachtig perspectief voor zomer!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier