Marc van der Linden in RTL Boulevard: "Meghan had het kunnen weten!"

Marc van der Linden in RTL Boulevard: "Meghan had het kunnen weten!"

Miljoenen mensen over de hele wereld hingen aan de lippen van Harry en Meghan, terwijl ze hun ziel en zaligheid blootleggen bij talkshowkoningin Oprah Winfrey. Zo ook royalty-expert Marc van der Linden.

Marc van der Linden in <em>RTL Boulevard</em>: &quot;Meghan had het kunnen weten!&quot; Miljoenen mensen over de hele wereld hingen aan de lippen van Harry en Meghan, terwijl ze hun ziel en zaligheid blootleggen bij talkshowkoningin Oprah Winfrey. Zo ook royalty-expert Marc van der Linden. Gewoon naïefVooral Meghan was aan het woord en kwam met de ene na de andere schokkende onthulling. Marc van der Linden vindt het bizar dat Meghan van veel feiten niet op de hoogte was. Justine Marcella noemt haar ronduit naïef, maar zag ook twee zeer gekwetste zielen. Het interview van Oprah Winfrey met prins Harry en Meghan Markle is op dinsdag 9 maart om 20.30 uur te zien op Net5. Je kunt daarna het interview met Harry en Meghan terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Marc van der Linden in RTL Boulevard: "Meghan had het kunnen weten!"

Gewoon naïef
Vooral Meghan was aan het woord en kwam met de ene na de andere schokkende onthulling. Marc van der Linden vindt het bizar dat Meghan van veel feiten niet op de hoogte was. Justine Marcella noemt haar ronduit naïef, maar zag ook twee zeer gekwetste zielen.

Het interview van Oprah Winfrey met prins Harry en Meghan Markle is op dinsdag 9 maart om 20.30 uur te zien op Net5. Je kunt daarna het interview met Harry en Meghan terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Marc van der Linden in RTL Boulevard: "Meghan had het kunnen weten!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier