Thomas Erdbrink in De Vooravond: "Maatregelen Nederland anders dan buurlanden"

Thomas Erdbrink in De Vooravond: "Maatregelen Nederland anders dan buurlanden"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van maandag 8 maart. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 8 maart terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Thomas Erdbrink in <em>De Vooravond</em>: &quot;Maatregelen Nederland anders dan buurlanden&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van maandag 8 maart. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 8 maart terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Journalist Thomas Erdbrink vergelijkt de maatregelen in Nederland met onze buurlanden. De avondklok van Nederland is een vrij bijzondere maatregel, aangezien veel landen in Europa dit niet hanteren. Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Thomas Erdbrink in De Vooravond: "Maatregelen Nederland anders dan buurlanden"

Journalist Thomas Erdbrink vergelijkt de maatregelen in Nederland met onze buurlanden. De avondklok van Nederland is een vrij bijzondere maatregel, aangezien veel landen in Europa dit niet hanteren.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Thomas Erdbrink in De Vooravond: "Maatregelen Nederland anders dan buurlanden" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier