De Vooravond gemist? Thomas Erdbrink over vaccinatiepaspoort

De Vooravond gemist? Thomas Erdbrink over vaccinatiepaspoort

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van maandag 8 maart. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 8 maart terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>De Vooravond</em> gemist? Thomas Erdbrink over vaccinatiepaspoort Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van maandag 8 maart. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 8 maart terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Journalist Thomas Erdbrink spreekt bij de Vooravond over het coronapaspoort. Hij denkt dat er een staatsrechtelijke discussie aankomt, waarbij er een tweedeling van de samenleving zal ontstaan van gevaccineerden en niet-gevaccineerden. Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
De Vooravond gemist? Thomas Erdbrink over vaccinatiepaspoort

Journalist Thomas Erdbrink spreekt bij de Vooravond over het coronapaspoort. Hij denkt dat er een staatsrechtelijke discussie aankomt, waarbij er een tweedeling van de samenleving zal ontstaan van gevaccineerden en niet-gevaccineerden.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Vooravond gemist? Thomas Erdbrink over vaccinatiepaspoort of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier