Ferd Grapperhaus in De Vooravond: "Ik schrijf niet vanuit wanhoop"

Ferd Grapperhaus in De Vooravond: "Ik schrijf niet vanuit wanhoop"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van maandag 8 maart. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 8 maart terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Ferd Grapperhaus in <em>De Vooravond</em>: &quot;Ik schrijf niet vanuit wanhoop&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van maandag 8 maart. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 8 maart terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Demissionair minister van Justitie en Veiligheid Ferdinand Grapperhaus schreef zijn nieuwe boek 'De weerloze samenleving' midden in de coronacrisis. In De Vooravond vertelt hij over dit boek en wat zijn uitgangspunten waren. Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Ferd Grapperhaus in De Vooravond: "Ik schrijf niet vanuit wanhoop"

Demissionair minister van Justitie en Veiligheid Ferdinand Grapperhaus schreef zijn nieuwe boek 'De weerloze samenleving' midden in de coronacrisis. In De Vooravond vertelt hij over dit boek en wat zijn uitgangspunten waren.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Ferd Grapperhaus in De Vooravond: "Ik schrijf niet vanuit wanhoop" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier