Ik geloof in mij aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Ik geloof in mij aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Ik geloof in mij aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Ik Geloof In Mij: René le Blanc dolblij met succes: ‘Ik zit in rollercoaster’ Bekijk deze video » René Le Blanc krijgt verrassing in Ik Geloof in Mij, maar is hij er wel blij mee? Bekijk deze video » Ik Geloof in Mij: heftige discussies tussen de publiekslievelingen tijdens vergadering Bekijk deze video » In een nieuw seizoen van Ik geloof in mij worden de (grotendeels) onontdekte Nederlandstalige artiesten weer op de voet gevolgd in hun jacht naar succes en bekendheid. Elke maandag om 21:30 uur op SBS6. René le BlancRasartiesten als Rutger van Barneveld, Wally McKey en, de bekendste van het stel, René Le Blanc steken ook dit seizoen hun heilige geloof in zichzelf niet onder stoelen of banken. Ziggo DomeZe hebben nog steeds dat ene grote doel: doorbreken en wereldberoemd worden. Eén droom gaat in ieder geval al in vervulling: de mannen mogen optreden in de Ziggo Dome in Amsterdam, het concert van hun leven. Zien: Legendarische beelden van Wilfred Genee als host van Ik Geloof in Mij Concert Bekijk deze video » René le Blanc bij Jinek: "Helderziende man in de jaren 90 voorspelde mijn succes" Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In een nieuw seizoen van Ik geloof in mij worden de (grotendeels) onontdekte Nederlandstalige artiesten weer op de voet gevolgd in hun jacht naar succes en bekendheid. Elke maandag om 21:30 uur op SBS6.

René le Blanc
Rasartiesten als Rutger van Barneveld, Wally McKey en, de bekendste van het stel, René Le Blanc steken ook dit seizoen hun heilige geloof in zichzelf niet onder stoelen of banken.

Ziggo Dome
Ze hebben nog steeds dat ene grote doel: doorbreken en wereldberoemd worden. Eén droom gaat in ieder geval al in vervulling: de mannen mogen optreden in de Ziggo Dome in Amsterdam, het concert van hun leven.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Ik geloof in mij

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Ik geloof in mij of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier