René van der Gijp in Veronica Inside: "Ajax wint met 4-0 van Young Boys"

René van der Gijp in Veronica Inside: "Ajax wint met 4-0 van Young Boys"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 8 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 8 maart terugkijken bij Gids.tv.

René van der Gijp in <em>Veronica Inside</em>: &quot;Ajax wint met 4-0 van Young Boys&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 8 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 8 maart terugkijken bij Gids.tv. René van der Gijp verwacht tijdens de TOTO-voorspelling dat Ajax een ruime overwinning boekt op Young Boys. Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
Voetbal :
René van der Gijp in Veronica Inside: "Ajax wint met 4-0 van Young Boys"

René van der Gijp verwacht tijdens de TOTO-voorspelling dat Ajax een ruime overwinning boekt op Young Boys.

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op René van der Gijp in Veronica Inside: "Ajax wint met 4-0 van Young Boys" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier