VI gemist? Chris Woerts over toewijzing WK 2022 in Qatar: "Bizar verhaal"

VI gemist? Chris Woerts over toewijzing WK 2022 in Qatar: "Bizar verhaal"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 8 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 8 maart terugkijken bij Gids.tv.

<em>VI</em> gemist? Chris Woerts over toewijzing WK 2022 in Qatar: &quot;Bizar verhaal&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 8 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 8 maart terugkijken bij Gids.tv. Chris Woerts vertelt over een bizarre wending die plaatsvond bij de toewijzing van het WK 2022 aan Qatar. Alles wijst in de richting van corruptie. Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
Voetbal :
VI gemist? Chris Woerts over toewijzing WK 2022 in Qatar: "Bizar verhaal"

Chris Woerts vertelt over een bizarre wending die plaatsvond bij de toewijzing van het WK 2022 aan Qatar. Alles wijst in de richting van corruptie.

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op VI gemist? Chris Woerts over toewijzing WK 2022 in Qatar: "Bizar verhaal" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier