Xander van der Wulp in Op1 over het debat tussen Lilianne Ploumen en Sigrid Kaag

Xander van der Wulp in Op1 over het debat tussen Lilianne Ploumen en Sigrid Kaag

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 8 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 8 maart terugkijken bij Gids.tv.

Xander van der Wulp in <em>Op1</em> over het debat tussen Lilianne Ploumen en Sigrid Kaag Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 8 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 8 maart terugkijken bij Gids.tv. Lilianne Ploumen en Sigrid Kaag gingen vanavond onder leiding van Jeroen Pauw met elkaar in debat. Bij Op1 wordt er nagepraat. Xander van der Wulp noemt het een inhoudelijk debat, waarin het eens niet alleen ging over de verschillen, maar over de overeenkomsten. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Xander van der Wulp in Op1 over het debat tussen Lilianne Ploumen en Sigrid Kaag

Lilianne Ploumen en Sigrid Kaag gingen vanavond onder leiding van Jeroen Pauw met elkaar in debat. Bij Op1 wordt er nagepraat. Xander van der Wulp noemt het een inhoudelijk debat, waarin het eens niet alleen ging over de verschillen, maar over de overeenkomsten.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Xander van der Wulp in Op1 over het debat tussen Lilianne Ploumen en Sigrid Kaag of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier