Op1 gemist? Xander van der Wulp: "Kabinet kwam met somber verhaal"

Op1 gemist? Xander van der Wulp: "Kabinet kwam met somber verhaal"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 8 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 8 maart terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Xander van der Wulp: &quot;Kabinet kwam met somber verhaal&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 8 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 8 maart terugkijken bij Gids.tv. Mark Rutte en Hugo de Jonge gaven vanavond een nieuwe persconferentie. Xander van der Wulp geeft tekst en uitleg over de coronamaatregelen. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Xander van der Wulp: "Kabinet kwam met somber verhaal"

Mark Rutte en Hugo de Jonge gaven vanavond een nieuwe persconferentie. Xander van der Wulp geeft tekst en uitleg over de coronamaatregelen.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Xander van der Wulp: "Kabinet kwam met somber verhaal" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier