Op1: Hedy d'Ancona en Lilian Marijnissen over seksisme op internet

Op1: Hedy d'Ancona en Lilian Marijnissen over seksisme op internet

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 8 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 8 maart terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em>: Hedy d'Ancona en Lilian Marijnissen over seksisme op internet Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 8 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 8 maart terugkijken bij Gids.tv. Veel vrouwelijke politici krijgen te maken met seksisme op internet, en dan vooral Twitter. Hoe ga je daar mee om? Lilian Marijnissen: "Ik probeer me er zo min mogelijk van aan te trekken." Zij zat vanavond samen aan tafel met oud-minister Hedy d'Ancona. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: Hedy d'Ancona en Lilian Marijnissen over seksisme op internet

Veel vrouwelijke politici krijgen te maken met seksisme op internet, en dan vooral Twitter. Hoe ga je daar mee om? Lilian Marijnissen: "Ik probeer me er zo min mogelijk van aan te trekken." Zij zat vanavond samen aan tafel met oud-minister Hedy d'Ancona.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1: Hedy d'Ancona en Lilian Marijnissen over seksisme op internet of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier