Hedy d'Ancona in Op1 over seksisme: "Het is een schande, het is vernederend"

Hedy d'Ancona in Op1 over seksisme: "Het is een schande, het is vernederend"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 8 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 8 maart terugkijken bij Gids.tv.

Hedy d'Ancona in <em>Op1</em> over seksisme: &quot;Het is een schande, het is vernederend&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 8 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 8 maart terugkijken bij Gids.tv. Hedy d'Ancona, oud-minister, praat bij Op1 over seksisme: "Het is een schande, het is vernederend." Ze vindt dat we seksisme niet als een individueel probleem moeten zien, maar het probleem met zijn allen moeten dragen. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Hedy d'Ancona in Op1 over seksisme: "Het is een schande, het is vernederend"

Hedy d'Ancona, oud-minister, praat bij Op1 over seksisme: "Het is een schande, het is vernederend." Ze vindt dat we seksisme niet als een individueel probleem moeten zien, maar het probleem met zijn allen moeten dragen.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Hedy d'Ancona in Op1 over seksisme: "Het is een schande, het is vernederend" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier