Breaking: Het kabinet wil vanaf 21 april de terrassen en winkels openen

Breaking: Het kabinet wil vanaf 21 april de terrassen en winkels openen

"Heel misschien mogen de terrassen vanaf 31 maart weer open", werd afgelopen maand nog gezegd in de onderstaande WNL-video. Dat is niet gebeurd... Maar er is vandaag breaking nieuws: Het kabinet wil vanaf 21 april de terrassen en winkels openen.

Avondklok stopt?
Ook kijken ze of de avondklok geschrapt kan worden. Dat staat allemaal in een openingsplan, dat nu gecheckt wordt door deskundigen. "Het kabinet wil zo stapje voor stapje toewerken naar een zomer waarin alles open is, en alleen de basisregels zoals afstand houden en handen wassen nog gelden. Het plan kan alleen doorgaan als het aantal besmettingen niet te hoog is. Het gemiddeld aantal positieve tests daalt al een week, en ligt nu rond de 6400. Het aantal ziekenhuisopnames stijgt wel nog, er liggen nu 2558 mensen in het ziekenhuis met corona. Als het plan wordt goedgekeurd, zou het kabinet de versoepelingen komende dinsdag aankondigen bij de persconferentie", schrijft NOSStories bij de onderstaande foto.

Breaking: Het kabinet wil <em>vanaf 21 april</em> de <em>terrassen</em> en <em>winkels</em> openen "Heel misschien mogen de terrassen vanaf 31 maart weer open", werd afgelopen maand nog gezegd in de onderstaande WNL-video. Dat is niet gebeurd... Maar er is vandaag breaking nieuws: Het kabinet wil vanaf 21 april de terrassen en winkels openen. Avondklok stopt?Ook kijken ze of de avondklok geschrapt kan worden. Dat staat allemaal in een openingsplan, dat nu gecheckt wordt door deskundigen. "Het kabinet wil zo stapje voor stapje toewerken naar een zomer waarin alles open is, en alleen de basisregels zoals afstand houden en handen wassen nog gelden. Het plan kan alleen doorgaan als het aantal besmettingen niet te hoog is. Het gemiddeld aantal positieve tests daalt al een week, en ligt nu rond de 6400. Het aantal ziekenhuisopnames stijgt wel nog, er liggen nu 2558 mensen in het ziekenhuis met corona. Als het plan wordt goedgekeurd, zou het kabinet de versoepelingen komende dinsdag aankondigen bij de persconferentie", schrijft NOSStories bij de onderstaande foto. View this post on Instagram A post shared by NOS Stories (@nosstories)
Nieuws :
Breaking: Het kabinet wil vanaf 21 april de terrassen en winkels openen


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Breaking: Het kabinet wil vanaf 21 april de terrassen en winkels openen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier