Ernst Kuipers bij Jinek: "Nieuwe coronavariant kan snel ontsporen"

Ernst Kuipers bij Jinek: "Nieuwe coronavariant kan snel ontsporen"

Nederland snakt naar versoepelingen, maar is het wel al het moment daarvoor? Ernst Kuipers denkt dat we nog even moeten wachten: "We zitten nog op een kritisch punt. De besmettingen blijven lange tijd hangen en één coronavariant hebben we maar net, of net niet, onder de duim. Die zou heel snel kunnen ontsporen."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek & RTL Nieuws: de strijd om de kiezer van maandag 8 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek & RTL Nieuws: de strijd om de kiezer van 8 maart terugkijken bij Gids.tv.

Ernst Kuipers bij <em>Jinek</em>: &quot;Nieuwe coronavariant kan snel ontsporen&quot; Nederland snakt naar versoepelingen, maar is het wel al het moment daarvoor? Ernst Kuipers denkt dat we nog even moeten wachten: "We zitten nog op een kritisch punt. De besmettingen blijven lange tijd hangen en één coronavariant hebben we maar net, of net niet, onder de duim. Die zou heel snel kunnen ontsporen." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek & RTL Nieuws: de strijd om de kiezer van maandag 8 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek & RTL Nieuws: de strijd om de kiezer van 8 maart terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Ernst Kuipers bij Jinek: "Nieuwe coronavariant kan snel ontsporen"


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ernst Kuipers bij Jinek: "Nieuwe coronavariant kan snel ontsporen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier