Video: Marco Borsato, Rolf Sanchez & John Ewbank - Een Moment

Video: Marco Borsato, Rolf Sanchez & John Ewbank - Een Moment

Dinsdagochtend was het dan eindelijk zover: de nieuwe single van Marco Borsato, Rolf Sanchez & John Ewbank werd gelanceerd. Borsato is verheugd, mede doordat hij de donkere periode, waar hij doorgeen ging na zijn breuk met Leontine en een burnout, hiermee weer een klein beetje achter zich kan laten: "Gelukkig heb ik uiteindelijk de energie en het plezier weer teruggevonden in de muziek", laat hij weten op Instagram.

Bekijk de lyrics-videoclip van Een Moment hieronder

Video: Marco Borsato, Rolf Sanchez &amp; John Ewbank - <em>Een Moment</em> Dinsdagochtend was het dan eindelijk zover: de nieuwe single van Marco Borsato, Rolf Sanchez & John Ewbank werd gelanceerd. Borsato is verheugd, mede doordat hij de donkere periode, waar hij doorgeen ging na zijn breuk met Leontine en een burnout, hiermee weer een klein beetje achter zich kan laten: "Gelukkig heb ik uiteindelijk de energie en het plezier weer teruggevonden in de muziek", laat hij weten op Instagram. Bekijk de lyrics-videoclip van Een Moment hieronder Bekijk ook Zien: Marco Borsato kondigt comeback aan, samenwerking met John Ewbank en Rolf Sanchez Bekijk deze video » Video: zo klinkt Marco Borsato's nieuwe single Bekijk deze video »
Muziek :
Video: Marco Borsato, Rolf Sanchez & John Ewbank - Een Moment


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Marco Borsato, Rolf Sanchez & John Ewbank - Een Moment of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier