Heftig! Is Meghan Markle eigenlijk Ariël uit De Kleine Zeemeermin? Bekijk Oprah-fragment

Heftig! Is Meghan Markle eigenlijk Ariël uit De Kleine Zeemeermin? Bekijk Oprah-fragment

Meghan Markle is onterecht van mening dat het raar is wanneer een volwassene naar de Disney-klassieker De Kleine Zeemeermin kijkt. Toch deed ze dat, zo vertelde ze aan Oprah Winfrey, en ze kwam tot een schokkende ontdekking. Het leven van Ariël, het hoofdpersonage uit de film, toont bijzonder veel overeenkomsten met haar eigen leven: "Oh My God, ze wordt verliefd op een prins en daardoor verliest ze haar stem." Oprah weet uiteraard niet wat ze hoort.

Bekijk het fragment uit het Oprah-interview met Harry & Meghan hieronder

Heftig! Is Meghan Markle eigenlijk <em>Ariël</em> uit De Kleine Zeemeermin? Bekijk Oprah-fragment Meghan Markle is onterecht van mening dat het raar is wanneer een volwassene naar de Disney-klassieker De Kleine Zeemeermin kijkt. Toch deed ze dat, zo vertelde ze aan Oprah Winfrey, en ze kwam tot een schokkende ontdekking. Het leven van Ariël, het hoofdpersonage uit de film, toont bijzonder veel overeenkomsten met haar eigen leven: "Oh My God, ze wordt verliefd op een prins en daardoor verliest ze haar stem." Oprah weet uiteraard niet wat ze hoort. Bekijk het fragment uit het Oprah-interview met Harry & Meghan hieronder Het grote Oprah Winfrey-interview met Harry en Meghan zie je dinsdag 9 maart om 20.30 uur bij Net5. Daarna kun je de special met Harry en Meghan terugkijken bij Gids.tv. View this post on Instagram A post shared by The Little Mermaid (@disneylittlemermaid) Bekijk ook Meghan Markle doet schokkende onthulling in interview: "Op de rand van zelfmoord" Bekijk deze video » Harry bij Oprah: mijn vader (prins Charles) neemt de telefoon niet meer op Bekijk deze video » Interview met prins Harry en Meghan Markle: de 5 meest opvallende momenten Bekijk deze video »
TV :
Heftig! Is Meghan Markle eigenlijk Ariël uit De Kleine Zeemeermin? Bekijk Oprah-fragment

Het grote Oprah Winfrey-interview met Harry en Meghan zie je dinsdag 9 maart om 20.30 uur bij Net5. Daarna kun je de special met Harry en Meghan terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Heftig! Is Meghan Markle eigenlijk Ariël uit De Kleine Zeemeermin? Bekijk Oprah-fragment of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier