Ploumen na 'misleidende' tweet Baudet: "Hij is hofleverancier van fake news" (video)

Ploumen na 'misleidende' tweet Baudet: "Hij is hofleverancier van fake news" (video)

Een tweet die Thierry Baudet zondag plaatste, waarin hij zei dat hij zich absoluut niet gaat laten vaccineren tegen corona omdat hij het risico verwaarloosbaar vindt, is door Twitter aangemerkt als misleidend. PvdA-lijsttrekker Lilianne Ploumen is duidelijk in haar reactie: "Baudet is hofleverancier van fake news. Het kan toch niet zo zijn dat zo'n platform wordt gebruikt om allemaal onzin uit te kramen." Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder.

Ploumen na 'misleidende' tweet <em>Baudet</em>: &quot;Hij is hofleverancier van fake news&quot; (video) Een tweet die Thierry Baudet zondag plaatste, waarin hij zei dat hij zich absoluut niet gaat laten vaccineren tegen corona omdat hij het risico verwaarloosbaar vindt, is door Twitter aangemerkt als misleidend. PvdA-lijsttrekker Lilianne Ploumen is duidelijk in haar reactie: "Baudet is hofleverancier van fake news. Het kan toch niet zo zijn dat zo'n platform wordt gebruikt om allemaal onzin uit te kramen." Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder. Bekijk ook Wilders vraagt Baudet: "Hoe is het met Theo Hiddema?" (video) Bekijk deze video » Jaïr Ferwerda pakt Thierry Baudet aan: "Je moet toch op cijfers vertrouwen?" Bekijk deze video »
TV :
Ploumen na 'misleidende' tweet Baudet: "Hij is hofleverancier van fake news" (video)


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Ploumen na 'misleidende' tweet Baudet: "Hij is hofleverancier van fake news" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier