De Vooravond gemist? Peter Pannekoek gaat oudejaarsconference verzorgen

De Vooravond gemist? Peter Pannekoek gaat oudejaarsconference verzorgen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van dinsdag 9 maart. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 9 maart terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

De <em>Vooravond</em> gemist? <em>Peter Pannekoek</em> gaat oudejaarsconference verzorgen Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van dinsdag 9 maart. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 9 maart terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Groot nieuw van cabaretier Peter Pannekoek, hij mag namelijk dit jaar de oudejaarsconference verzorgen. Tijdens De Vooravond krijgt Peter advies van zijn voorgangers. Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
De Vooravond gemist? Peter Pannekoek gaat oudejaarsconference verzorgen

Groot nieuw van cabaretier Peter Pannekoek, hij mag namelijk dit jaar de oudejaarsconference verzorgen. Tijdens De Vooravond krijgt Peter advies van zijn voorgangers.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De Vooravond gemist? Peter Pannekoek gaat oudejaarsconference verzorgen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV