Verslaafd! met 53-jarige Aly gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Verslaafd! met 53-jarige Aly gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Verslaafd! met 53-jarige Aly gemist? Bekijk hier de hele uitzending In deze aflevering van Verslaafd! gaat Ewout Genemans langs bij de 53-jarige Aly, moeder van twee kinderen en al 35 jaar zwaar verslaafd aan het roken van heroïne en cocaïne. VerzorgenAly's kinderen zijn dus grootgebracht met een verslaafde moeder en de laatste twee jaar woont haar 18-jarige dochter Esmee bij haar om haar te verzorgen. Aly takelt snel af en als er nu niet wordt ingegrepen, vreest iedereen het ergste. HulpInterventionist Maarten Dammers gaat met haar aan de slag om van haar verslaving af te komen. Ewout volgt het proces op de voet. Ewout Genemans over nieuw seizoen Verslaafd!: "Mensen zien geen andere oplossing meer" Bekijk deze video » Nieuw seizoen Verslaafd! start 2 maart: bekijk de eerste heftige beelden Bekijk deze video »
Uitzending :
Verslaafd! met 53-jarige Aly gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In deze aflevering van Verslaafd! gaat Ewout Genemans langs bij de 53-jarige Aly, moeder van twee kinderen en al 35 jaar zwaar verslaafd aan het roken van heroïne en cocaïne.

Verzorgen
Aly's kinderen zijn dus grootgebracht met een verslaafde moeder en de laatste twee jaar woont haar 18-jarige dochter Esmee bij haar om haar te verzorgen. Aly takelt snel af en als er nu niet wordt ingegrepen, vreest iedereen het ergste.

Hulp
Interventionist Maarten Dammers gaat met haar aan de slag om van haar verslaving af te komen. Ewout volgt het proces op de voet.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Verslaafd!

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Verslaafd! met 53-jarige Aly gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier