Op1 gemist? Sylvana Simons laat zich niet afschrikken en wil plek in Tweede Kamer

Op1 gemist? Sylvana Simons laat zich niet afschrikken en wil plek in Tweede Kamer

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 9 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 9 maart terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? <em>Sylvana Simons</em> laat zich niet afschrikken en wil plek in <em>Tweede Kamer</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 9 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 9 maart terugkijken bij Gids.tv. Sylvana Simons zit sinds een tijdje in de politiek, dat is niet helemaal zonder slag of stoot gegaan. Ze begon bij de partij DENK, maar heeft momenteel haar eigen partij BIJ1. Ze krijgt dagelijks een bak kritiek over haar heen, maar wil hoe dan ook die plek in de Tweede Kamer bemachtigen: "Ik vind het zelf heel bijzonder dat mensen ervan uitgaan dat ik me laat afschrikken." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Sylvana Simons laat zich niet afschrikken en wil plek in Tweede Kamer

Sylvana Simons zit sinds een tijdje in de politiek, dat is niet helemaal zonder slag of stoot gegaan. Ze begon bij de partij DENK, maar heeft momenteel haar eigen partij BIJ1. Ze krijgt dagelijks een bak kritiek over haar heen, maar wil hoe dan ook die plek in de Tweede Kamer bemachtigen: "Ik vind het zelf heel bijzonder dat mensen ervan uitgaan dat ik me laat afschrikken."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Sylvana Simons laat zich niet afschrikken en wil plek in Tweede Kamer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier