Jinek gemist? Floor Bremer denkt dat verkiezing gelopen race is: VVD wint

Jinek gemist? Floor Bremer denkt dat verkiezing gelopen race is: VVD wint

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 9 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek van 9 maart terugkijken bij Gids.tv.

Eigenlijk bestaat er al een aantal maanden weinig twijfel over de uitkomst van de verkiezingen. Politiek verslaggever Floor Bremer denkt ook dat het een gelopen race is en dat de VVD als grote winnaar uit de bus komt. De nieuwste peiling van IPSOS laat, net als alle andere peilingen, een enorme voorsprong voor de partij van Mark Rutte zien.

<em>Jinek</em> gemist? Floor Bremer denkt dat verkiezing gelopen race is: VVD wint Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 9 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek van 9 maart terugkijken bij Gids.tv. Eigenlijk bestaat er al een aantal maanden weinig twijfel over de uitkomst van de verkiezingen. Politiek verslaggever Floor Bremer denkt ook dat het een gelopen race is en dat de VVD als grote winnaar uit de bus komt. De nieuwste peiling van IPSOS laat, net als alle andere peilingen, een enorme voorsprong voor de partij van Mark Rutte zien. Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek gemist? Floor Bremer denkt dat verkiezing gelopen race is: VVD wint

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? Floor Bremer denkt dat verkiezing gelopen race is: VVD wint of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier