Trailer: Kingsman: The Golden Circle woensdag te zien bij Veronica

Trailer: Kingsman: The Golden Circle woensdag te zien bij Veronica

In dit vervolg op de actiekomedieknaller Kingsman: The Secret Service, die gisteren te zien was op televisie, nemen de geheim agenten van Kingsman het op tegen een levensgevaarljk drugskartel.

Ze krijgen daarbij hulp van hun Amerikaanse collega's. De film zit lekker in elkaar, met een verhaal dat net spannend genoeg is om je er niet al te druk over te maken. Bekijk de trailer van Kingsman: The Golden Circle hieronder.

Kingsman: The Golden Circle is woensdag 10 maart om 20:30 uur te zien bij Veronica. Je kunt Kingsman: The Golden Circle huren via ondermeer Pathe Thuis en iTunes.

Trailer: <em>Kingsman: The Golden Circle</em> woensdag te zien bij <em>Veronica</em> In dit vervolg op de actiekomedieknaller Kingsman: The Secret Service, die gisteren te zien was op televisie, nemen de geheim agenten van Kingsman het op tegen een levensgevaarljk drugskartel. Ze krijgen daarbij hulp van hun Amerikaanse collega's. De film zit lekker in elkaar, met een verhaal dat net spannend genoeg is om je er niet al te druk over te maken. Bekijk de trailer van Kingsman: The Golden Circle hieronder. Kingsman: The Golden Circle is woensdag 10 maart om 20:30 uur te zien bij Veronica. Je kunt Kingsman: The Golden Circle huren via ondermeer Pathe Thuis en iTunes. Bekijk ook Bekijk trailer Just Say Yes met Yolanthe Cabau (vanaf 2 april op Netflix) Bekijk deze video » Trailer: The Wedding Coach vanaf 7 april op Netflix Bekijk deze video »
Trailer :
Trailer: Kingsman: The Golden Circle woensdag te zien bij Veronica


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Trailer: Kingsman: The Golden Circle woensdag te zien bij Veronica of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV