Oogappels seizoen 3: bekijk de eerste beelden

Oogappels seizoen 3: bekijk de eerste beelden

De NPO-hitserie Oogappels is vanaf woensdag 24 maart weer terug op tv, met een nieuw seizoen. We kunnen weer gaan genieten van de alledaagse problemen tussen ouders en hun kinderen die op een heerlijke manier in beeld worden gebracht. Uiteraard is er ook dit seizoen weer een glansrol weggelegd voor Malou Gorter, die als Merel een van de meest populaire personages van de serie neerzet. De eerste beelden van seizoen 3 zie je hieronder.

<em>Oogappels</em> seizoen 3: bekijk de eerste beelden De NPO-hitserie Oogappels is vanaf woensdag 24 maart weer terug op tv, met een nieuw seizoen. We kunnen weer gaan genieten van de alledaagse problemen tussen ouders en hun kinderen die op een heerlijke manier in beeld worden gebracht. Uiteraard is er ook dit seizoen weer een glansrol weggelegd voor Malou Gorter, die als Merel een van de meest populaire personages van de serie neerzet. De eerste beelden van seizoen 3 zie je hieronder. De eerste aflevering van het derde seizoen van Oogappels is op woensdag 24 maart om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Oogappels terugkijken bij Gids.tv.
Trailer nieuw seizoen Oogappels

Bekijk hier de allereerste beelden van het gloednieuwe seizoen van Oogappels! Vanaf woensdag 24 maart om 20.30 op NPO 1.

Posted by BNNVARA on Tuesday, March 9, 2021
TV :
Oogappels seizoen 3: bekijk de eerste beelden

De eerste aflevering van het derde seizoen van Oogappels is op woensdag 24 maart om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Oogappels terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV