Woensdag in Rooijakkers Over De Vloer: kersverse vader Danny Vera

Woensdag in Rooijakkers Over De Vloer: kersverse vader Danny Vera

Art Rooijakkers presenteert iedere woensdagavond om 21:30 uur het derde seizoen van Rooijakkers Over De Vloer, waarin hij meeloopt in het leven van bekende Nederlanders. Vanavond is te zien hoe Art bij muzikant en kersverse vader Danny Vera op bezoek gaat. Bekijk het fragment hieronder.

De tekst gaat onder de video verder.

Woensdag in <em>Rooijakkers Over De Vloer</em>: kersverse vader <em>Danny Vera</em> Art Rooijakkers presenteert iedere woensdagavond om 21:30 uur het derde seizoen van Rooijakkers Over De Vloer, waarin hij meeloopt in het leven van bekende Nederlanders. Vanavond is te zien hoe Art bij muzikant en kersverse vader Danny Vera op bezoek gaat. Bekijk het fragment hieronder. De tekst gaat onder de video verder. Kersverse papaArt komt niet alleen over de vloer bij Geraldine Kemper, ook gaat hij op bezoek bij Bilal Wahib & Stefano Keizers. Maar vanavond is Art bij muzikant Danny Vera. We zien Danny als vader en muzikant. Hij laat zijn gitaarcollectie zien en Art mag meekijken achter de schermen tijdens de opnames van Danny's hit met André van Duin. Bekijk hierboven de promo van Rooijakkers Over De Vloer, woensdag 10 maart. Het nieuwe seizoen van Rooijakkers Over De Vloer is vanaf woensdag 3 maart wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Rooijakkers Over De Vloer terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Danny Vera in Dit Was Het Nieuws over vaccinaties: "Vaccineer alleen dikke mannen'' Bekijk deze video » Zien: André van Duin draagt emotioneel lied op aan overleden partner Bekijk deze video »

Kersverse papa
Art komt niet alleen over de vloer bij Geraldine Kemper, ook gaat hij op bezoek bij Bilal Wahib & Stefano Keizers. Maar vanavond is Art bij muzikant Danny Vera. We zien Danny als vader en muzikant. Hij laat zijn gitaarcollectie zien en Art mag meekijken achter de schermen tijdens de opnames van Danny's hit met André van Duin. Bekijk hierboven de promo van Rooijakkers Over De Vloer, woensdag 10 maart.

Het nieuwe seizoen van Rooijakkers Over De Vloer is vanaf woensdag 3 maart wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Rooijakkers Over De Vloer terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Woensdag in Rooijakkers Over De Vloer: kersverse vader Danny Vera of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier