Heftige beelden: zelfdoding onder wanhopige sekswerkers neemt toe

Heftige beelden: zelfdoding onder wanhopige sekswerkers neemt toe

Niet alleen de financiële nood, ook de psychische nood onder sekswerkers is enorm. Soms zelfs met zelfmoord tot gevolg, aldus Priscilla van Limbeek van privéhuis Zwols Pleziertje. Zij luidt de noodklok. Als de overheid niet met een steunpakket komt, kunnen er meer mensenlevens verloren gaan.

Bekijk de video van PowNed hieronder.

Heftige beelden: zelfdoding onder <em>wanhopige sekswerkers</em> neemt toe Niet alleen de financiële nood, ook de psychische nood onder sekswerkers is enorm. Soms zelfs met zelfmoord tot gevolg, aldus Priscilla van Limbeek van privéhuis Zwols Pleziertje. Zij luidt de noodklok. Als de overheid niet met een steunpakket komt, kunnen er meer mensenlevens verloren gaan. Bekijk de video van PowNed hieronder. Bekijk ook Zien: Veel sekswerkers protesteren in Den Haag: “Seks kan op zoveel manieren” Bekijk deze video » Video: sekswerkers protesteren in Den Haag met peepshow: "Dit is discriminatie" Bekijk deze video »
Entertainment :
Heftige beelden: zelfdoding onder wanhopige sekswerkers neemt toe


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Heftige beelden: zelfdoding onder wanhopige sekswerkers neemt toe of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier