Zien: een ode aan Golden Earring door René Bom in De Vooravond

Zien: een ode aan Golden Earring door René Bom in De Vooravond

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van woensdag 10 maart. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 10 maart terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: een ode aan Golden Earring door René Bom in <em>De Vooravond</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van woensdag 10 maart. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 10 maart terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Vorige maand werd bekend gemaakt dat de Haagse band Golden Earring na 60 jaar gaat stoppen nu gitarist George Kooymans de ziekte ALS heeft. De nachtburgermeester voor het leven van Den Haag, René Bom, brengt samen met jonge Haagse muzikanten een ode aan dé band van Nederland. Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Zien: een ode aan Golden Earring door René Bom in De Vooravond

Vorige maand werd bekend gemaakt dat de Haagse band Golden Earring na 60 jaar gaat stoppen nu gitarist George Kooymans de ziekte ALS heeft. De nachtburgermeester voor het leven van Den Haag, René Bom, brengt samen met jonge Haagse muzikanten een ode aan dé band van Nederland.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: een ode aan Golden Earring door René Bom in De Vooravond of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier