Zien: Nicolette Kluijver en gezin kopen een bed and breakfast op Bonaire

Zien: Nicolette Kluijver en gezin kopen een bed and breakfast op Bonaire

Nicolette Kluijver heeft samen met haar gezin een bed & breakfast gekocht op het eiland Bonaire. Het gerucht ging al weken rond, maar vandaag heeft het management van Nicolette Kluijver de aankoop bevestigt.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Nicolette Kluijver</em> en gezin kopen een <em>bed and breakfast</em> op Bonaire Nicolette Kluijver heeft samen met haar gezin een bed & breakfast gekocht op het eiland Bonaire. Het gerucht ging al weken rond, maar vandaag heeft het management van Nicolette Kluijver de aankoop bevestigt. Tekst gaat verder onder de video. ToekomstplannenNicolette Kluijver verblijft momenteel al samen met haar gezin in het Caribisch gebied, waarschijnlijk om de deal rond te maken. Naast dat ze een bed & breakfast beginnen, zijn er ook plannen om een educatiecentrum voor kinderen te bouwen. Naast dit alles blijft Nicolette ook gewoon zichtbaar op RTL. Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.
TV :
Zien: Nicolette Kluijver en gezin kopen een bed and breakfast op Bonaire

Toekomstplannen
Nicolette Kluijver verblijft momenteel al samen met haar gezin in het Caribisch gebied, waarschijnlijk om de deal rond te maken. Naast dat ze een bed & breakfast beginnen, zijn er ook plannen om een educatiecentrum voor kinderen te bouwen. Naast dit alles blijft Nicolette ook gewoon zichtbaar op RTL.

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Nicolette Kluijver en gezin kopen een bed and breakfast op Bonaire of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier