Zien: André Hazes en Monique geven een reactie op abrupte relatiebreuk

Zien: André Hazes en Monique geven een reactie op abrupte relatiebreuk

Vanmorgen werd landelijk bekend dat André Hazes en Monique Westenberg
wederom hun relatie hebben beëindigd. Volgens het management van de twee heeft André onverwacht besloten om zijn biezen te pakken. De bom zou zijn gebarsten na een vrijwilligerswerkvakantie naar de Antillen. André en Monique reageren op de breuk.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>André Hazes</em> en <em>Monique</em> geven een reactie op abrupte <em>relatiebreuk</em> Vanmorgen werd landelijk bekend dat André Hazes en Monique Westenbergwederom hun relatie hebben beëindigd. Volgens het management van de twee heeft André onverwacht besloten om zijn biezen te pakken. De bom zou zijn gebarsten na een vrijwilligerswerkvakantie naar de Antillen. André en Monique reageren op de breuk. Tekst gaat verder onder de video. AbruptAndré laat weten dat hij samen met Monique veel heeft meegemaakt de afgelopen jaren. Maar helaas blijkt het voor hun toch niet te werken op deze manier. Monique geeft ook een reactie: "Met een gebroken hart moet ik bevestigen dat André er wederom voor heeft gekozen bij zijn gezin weg te gaan. De keuze van André om weg te gaan is abrupt en heb ik niet zien aankomen." Bekijk de video van Shownieuws Late Editie hierboven. Bekijk ook André Hazes wil geen media bij bruiloft: ‘En we trouwen niet 14 oktober’ (video) Bekijk deze video » Breuk André Hazes & Monique: "Auto stond niet meer bij villa Berkel en Rodenrijs" (video) Bekijk deze video »
TV :
Zien: André Hazes en Monique geven een reactie op abrupte relatiebreuk

Abrupt
André laat weten dat hij samen met Monique veel heeft meegemaakt de afgelopen jaren. Maar helaas blijkt het voor hun toch niet te werken op deze manier. Monique geeft ook een reactie: "Met een gebroken hart moet ik bevestigen dat André er wederom voor heeft gekozen bij zijn gezin weg te gaan. De keuze van André om weg te gaan is abrupt en heb ik niet zien aankomen."

Bekijk de video van Shownieuws Late Editie hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV