Zien: Mark Rutte en Sigrid Kaag vermaken zich met roast van Jan Jaap van der Wal

Zien: Mark Rutte en Sigrid Kaag vermaken zich met roast van Jan Jaap van der Wal

Eva Jinek had woensdag hoog bezoek in de vorm van lijsttrekkers Mark Rutte (VVD) en Sigrid Kaag (D66). Aan het eind van de uitzending werden ze allebei in meer of mindere mate op de pijnbank gelegd door Jan Jaap van der Wal, maar het bezorgt ze wel de nodige lachstuipen.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 10 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek van 10 maart terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Mark Rutte</em> en Sigrid Kaag vermaken zich met roast van <em>Jan Jaap van der Wal</em> Eva Jinek had woensdag hoog bezoek in de vorm van lijsttrekkers Mark Rutte (VVD) en Sigrid Kaag (D66). Aan het eind van de uitzending werden ze allebei in meer of mindere mate op de pijnbank gelegd door Jan Jaap van der Wal, maar het bezorgt ze wel de nodige lachstuipen. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 10 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek van 10 maart terugkijken bij Gids.tv. RoastHet doet op sommige momenten bijna als een soort 'roast' aan, vooral in de richting van Rutte. Die krijgt zelfs een tegeltje van Van der Wal met de gevleugelde uitspraak: "Ga eens aftreden mafkees!" Hier kan Rutte hard om lachen. Ook Kaag kan haar lach niet bedwingen als Van der Wal haar partijcongres onder de loep neemt, waar wel wat dingen mis gingen. Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Zien: Mark Rutte en Sigrid Kaag vermaken zich met roast van Jan Jaap van der Wal

Roast
Het doet op sommige momenten bijna als een soort 'roast' aan, vooral in de richting van Rutte. Die krijgt zelfs een tegeltje van Van der Wal met de gevleugelde uitspraak: "Ga eens aftreden mafkees!" Hier kan Rutte hard om lachen. Ook Kaag kan haar lach niet bedwingen als Van der Wal haar partijcongres onder de loep neemt, waar wel wat dingen mis gingen.

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Mark Rutte en Sigrid Kaag vermaken zich met roast van Jan Jaap van der Wal of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV