Jinek: Mark Rutte en Sigrid Kaag ruziën met Wouter de Winther over Toeslagenaffaire

Jinek: Mark Rutte en Sigrid Kaag ruziën met Wouter de Winther over Toeslagenaffaire

Het is waarschijnlijk de grootste schandvlek uit de politieke loopbaan van Mark Rutte: de Toeslagenaffaire, waarbij duizenden ouders ten onrechte werden verdacht van fraude - en daardoor alles kwijtraakten. Bij Jinek gaat Rutte in discussie met Sigrid Kaag over hoe een nieuwe Toeslagenaffaire voorkomen moet worden. Wouter de Winther pakt vervolgens D66 aan om hun rol in de affaire, maar stuit op een gezamenlijk blok van Rutte en Kaag.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 10 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek van 10 maart terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em>: Mark Rutte en Sigrid Kaag ruziën met Wouter de Winther over <em>Toeslagenaffaire</em> Het is waarschijnlijk de grootste schandvlek uit de politieke loopbaan van Mark Rutte: de Toeslagenaffaire, waarbij duizenden ouders ten onrechte werden verdacht van fraude - en daardoor alles kwijtraakten. Bij Jinek gaat Rutte in discussie met Sigrid Kaag over hoe een nieuwe Toeslagenaffaire voorkomen moet worden. Wouter de Winther pakt vervolgens D66 aan om hun rol in de affaire, maar stuit op een gezamenlijk blok van Rutte en Kaag. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 10 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek van 10 maart terugkijken bij Gids.tv. DocumentenVolgens De Winther zijn enkele gevoelige documenten door D66-politici jarenlang onder de pet gehouden en pas op het laatste moment openbaar gemaakt. Kaag probeert zich te verdedigen tegen de beschuldigingen door te zeggen dat de Toeslagenaffaire al langer loopt dan de kabinetsdeelname van D66 en ze krijgt zelfs bijval van Rutte. Hij vindt het niet eerlijk dat De Winther zoveel kritiek heeft op D66, want zij hebben keihard gewerkt om de problemen op te lossen. Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek: Mark Rutte en Sigrid Kaag ruziën met Wouter de Winther over Toeslagenaffaire

Documenten
Volgens De Winther zijn enkele gevoelige documenten door D66-politici jarenlang onder de pet gehouden en pas op het laatste moment openbaar gemaakt. Kaag probeert zich te verdedigen tegen de beschuldigingen door te zeggen dat de Toeslagenaffaire al langer loopt dan de kabinetsdeelname van D66 en ze krijgt zelfs bijval van Rutte. Hij vindt het niet eerlijk dat De Winther zoveel kritiek heeft op D66, want zij hebben keihard gewerkt om de problemen op te lossen.

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Jinek: Mark Rutte en Sigrid Kaag ruziën met Wouter de Winther over Toeslagenaffaire of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV