Zien: demonstratie in Argentinië om dood Diego Maradona: ‘Hij is vermoord!’

Zien: demonstratie in Argentinië om dood Diego Maradona: ‘Hij is vermoord!’

In Argentinië zijn honderden mensen de straat op gegaan in Buenos Aires om meer te weten te komen over de dood van Diego Maradona. De voetballegende overleed 25 november 2020 aan een hartstilstand, een paar weken na een hersenoperatie. Demonstranten roepen dat hij is vermoord. Medische experts doen onderzoek om te kijken of Maradona wel de goede behandeling heeft gekregen toen hij ziek was.

Bekijk beelden van de demonstratie rond de dood van Maradona in de video van het AD hieronder.

Zien: demonstratie in Argentinië om <em>dood Diego Maradona</em>: ‘Hij is vermoord!’ In Argentinië zijn honderden mensen de straat op gegaan in Buenos Aires om meer te weten te komen over de dood van Diego Maradona. De voetballegende overleed 25 november 2020 aan een hartstilstand, een paar weken na een hersenoperatie. Demonstranten roepen dat hij is vermoord. Medische experts doen onderzoek om te kijken of Maradona wel de goede behandeling heeft gekregen toen hij ziek was. Bekijk beelden van de demonstratie rond de dood van Maradona in de video van het AD hieronder. Diego Maradona krijgt unieke laatste groet van voetbal: bekijk de viral video Bekijk deze video » Bekijk hier de trailer van gave sportdocumentaire Pelé, binnenkort op Netflix Bekijk deze video »
Buitenland :
Zien: demonstratie in Argentinië om dood Diego Maradona: ‘Hij is vermoord!’


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: demonstratie in Argentinië om dood Diego Maradona: ‘Hij is vermoord!’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier