Diederik Gommers erg blij met coronavaccin Janssen: ‘Kantelpunt in juni?’

Diederik Gommers erg blij met coronavaccin Janssen: ‘Kantelpunt in juni?’

Donderdag wordt het coronavaccin van fabrikant Janssen beoordeeld, maar IC-arts Diederik Gommers is al heel erg enthousiast. Onder meer omdat deze prik gewoon in de koelkast kan worden bewaard, en voor de vaccinatie is maar een prik nodig in plaats van twee.

Lees verder onder de video.

Diederik Gommers erg blij met <em>coronavaccin Janssen</em>: ‘Kantelpunt in juni?’ Donderdag wordt het coronavaccin van fabrikant Janssen beoordeeld, maar IC-arts Diederik Gommers is al heel erg enthousiast. Onder meer omdat deze prik gewoon in de koelkast kan worden bewaard, en voor de vaccinatie is maar een prik nodig in plaats van twee. Lees verder onder de video. Kantelpunt dankzij coronavaccin Janssen in juni mogelijkJe kunt met dit vaccin wel klachten krijgen, maar volgens Gommers ben je wel ‘100 procent beschermd dat je niet naar het ziekenhuis hoeft’. “Voor mij is dat het allerbelangrijkste. Dus ik ben heel erg blij met dit vaccin”, zegt Gommers tegen de Telegraaf. “Als die 12 miljoen prikken gegeven kunnen zijn voor of in juni, is dat het grote kantelpunt. Want daarna zijn de ziekenhuizen ontlast en geven we een groot gedeelte van onze vrijheid terug.” Bekijk het verhaal van Diederik Gommers over het coronavaccin van Janssen in de Telegraaf-video hierboven. Op1 gemist? Wanneer krijgt Nederland het Janssen-vaccin? Bekijk deze video » Wilders: "We zijn gekke Harrie als we Spoetnik-vaccin niet gaan gebruiken" (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Diederik Gommers erg blij met coronavaccin Janssen: ‘Kantelpunt in juni?’

Kantelpunt dankzij coronavaccin Janssen in juni mogelijk
Je kunt met dit vaccin wel klachten krijgen, maar volgens Gommers ben je wel ‘100 procent beschermd dat je niet naar het ziekenhuis hoeft’. “Voor mij is dat het allerbelangrijkste. Dus ik ben heel erg blij met dit vaccin”, zegt Gommers tegen de Telegraaf. “Als die 12 miljoen prikken gegeven kunnen zijn voor of in juni, is dat het grote kantelpunt. Want daarna zijn de ziekenhuizen ontlast en geven we een groot gedeelte van onze vrijheid terug.”

Bekijk het verhaal van Diederik Gommers over het coronavaccin van Janssen in de Telegraaf-video hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Diederik Gommers erg blij met coronavaccin Janssen: ‘Kantelpunt in juni?’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier