Onze Boerderij In Europa: Jan (Boer Zoekt Vrouw) heeft het zwaar met boerenleven

Onze Boerderij In Europa: Jan (Boer Zoekt Vrouw) heeft het zwaar met boerenleven

De Texelse schapenboer Jan kennen we nog van Boer Zoekt Vrouw, het datingprogramma waarin hij de liefde van zijn leven vond. Op het gebied van de liefde gaat het goed, maar als boer heeft hij het momenteel zwaar. Hij is meer een toeristische ondernemer, volgens Yvon Jaspers. “Ben ik nog boer? Wat ben ik eigenlijk?”

Bekijk het fragment van Onze Boerderij In Europa in de video hieronder.

Onze Boerderij In Europa is vanaf donderdag 11 maart wekelijks om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Onze Boerderij In Europa terugkijken bij Gids.tv.

<em>Onze Boerderij In Europa</em>: Jan (<em>Boer Zoekt Vrouw</em>) heeft het zwaar met boerenleven De Texelse schapenboer Jan kennen we nog van Boer Zoekt Vrouw, het datingprogramma waarin hij de liefde van zijn leven vond. Op het gebied van de liefde gaat het goed, maar als boer heeft hij het momenteel zwaar. Hij is meer een toeristische ondernemer, volgens Yvon Jaspers. “Ben ik nog boer? Wat ben ik eigenlijk?” Bekijk het fragment van Onze Boerderij In Europa in de video hieronder. Onze Boerderij In Europa is vanaf donderdag 11 maart wekelijks om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Onze Boerderij In Europa terugkijken bij Gids.tv. Yvon Jaspers maakt Onze Boerderij In Europa met Boer Zoekt Vrouw-stellen (video) Bekijk deze video » Video: Boerin Bertie haalt uit naar Yvon Jaspers: "Ze is soms wel irritant" Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV