De Vooravond gemist? Fidan Ekiz kreeg een anonieme brief: ''Laat je ombouwen''

De Vooravond gemist? Fidan Ekiz kreeg een anonieme brief: ''Laat je ombouwen''

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van donderdag 11 maart. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 11 maart terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>De Vooravond</em> gemist? Fidan Ekiz kreeg een anonieme brief: ''Laat je ombouwen'' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van donderdag 11 maart. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 11 maart terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Presentatrice Fidan Ekiz kreeg een handgeschreven brief van een onbekende afzender. Daarin werd ze niet op de meest aardige manier aangesproken. Gelukkig kan Fidan er zelf wel om lachen. Ombouwen''Wat zie jij er momenteel dik, opgezet en uitgeblubberd uit,'' leest ze voor. ''Ga naar en plastische chirurg en laat je ombouwen,'' vervolgt ze. ''Nou dat vind ik dan wel weer een compliment. Beter dan dat ze zeggen dat ik mij heb laten ombouwen.'' Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
De Vooravond gemist? Fidan Ekiz kreeg een anonieme brief: ''Laat je ombouwen''

Presentatrice Fidan Ekiz kreeg een handgeschreven brief van een onbekende afzender. Daarin werd ze niet op de meest aardige manier aangesproken. Gelukkig kan Fidan er zelf wel om lachen.

Ombouwen
''Wat zie jij er momenteel dik, opgezet en uitgeblubberd uit,'' leest ze voor. ''Ga naar en plastische chirurg en laat je ombouwen,'' vervolgt ze. ''Nou dat vind ik dan wel weer een compliment. Beter dan dat ze zeggen dat ik mij heb laten ombouwen.''

Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De Vooravond gemist? Fidan Ekiz kreeg een anonieme brief: ''Laat je ombouwen'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV