Thierry Baudet woest op Eva Jinek: "Je hebt de gewoonte er doorheen te tetteren"

Thierry Baudet woest op Eva Jinek: "Je hebt de gewoonte er doorheen te tetteren"

Thierry Baudet leek bij Jinek vooral weer te willen raaskallen over het feit dat corona niet meer dan een seizoensgriep is en dat het geen significante oversterfte tot gevolg had, maar hij kwam van een koude kermis thuis. RTL Nieuws presenteerde andere cijfers en een keiharde discussie met Farid Azarkan én Eva Jinek was het gevolg.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 11 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek van 11 maart terugkijken bij Gids.tv.

<em>Thierry Baudet</em> woest op Eva Jinek: &quot;Je hebt de gewoonte er doorheen te tetteren&quot; Thierry Baudet leek bij Jinek vooral weer te willen raaskallen over het feit dat corona niet meer dan een seizoensgriep is en dat het geen significante oversterfte tot gevolg had, maar hij kwam van een koude kermis thuis. RTL Nieuws presenteerde andere cijfers en een keiharde discussie met Farid Azarkan én Eva Jinek was het gevolg. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 11 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek van 11 maart terugkijken bij Gids.tv. "Dit is fout"Zodra Antoin Peeters van RTL Nieuws begint over de sterftecijfers in Nederland, die door het CBS nauwkeurig van week tot week worden geteld, schreeuwt Baudet al door hem heen: "Dit is fout." Wanneer Eva Jinek echter door Baudet heen praat, is hij daar niet van gediend: "Wacht nou even. Je hebt de gewoonte om elke keer als ik een punt ga maken, er dán doorheen te tetteren." Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Thierry Baudet woest op Eva Jinek: "Je hebt de gewoonte er doorheen te tetteren"

"Dit is fout"
Zodra Antoin Peeters van RTL Nieuws begint over de sterftecijfers in Nederland, die door het CBS nauwkeurig van week tot week worden geteld, schreeuwt Baudet al door hem heen: "Dit is fout." Wanneer Eva Jinek echter door Baudet heen praat, is hij daar niet van gediend: "Wacht nou even. Je hebt de gewoonte om elke keer als ik een punt ga maken, er dán doorheen te tetteren."

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Thierry Baudet woest op Eva Jinek: "Je hebt de gewoonte er doorheen te tetteren" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier