Bizarre situatie in Jinek: Thierry Baudet ontkent glashard uitspraken van Theo Hiddema

Bizarre situatie in Jinek: Thierry Baudet ontkent glashard uitspraken van Theo Hiddema

Jaïr Ferwerda ging donderdag op bezoek bij Theo Hiddema om te kijken hoe het nu met de voormalige Forum voor Democratie-politicus ging. Hiddema blikte ook terug op de "racistische drek" die Thierry Baudet in appjes verstuurde, maar na het fragment van Jaïr ontstond er een bijzonder surrealistische situatie aan tafel bij Jinek.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 11 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek van 11 maart terugkijken bij Gids.tv.

Bizarre situatie in <em>Jinek</em>: Thierry Baudet ontkent glashard uitspraken van Theo Hiddema Jaïr Ferwerda ging donderdag op bezoek bij Theo Hiddema om te kijken hoe het nu met de voormalige Forum voor Democratie-politicus ging. Hiddema blikte ook terug op de "racistische drek" die Thierry Baudet in appjes verstuurde, maar na het fragment van Jaïr ontstond er een bijzonder surrealistische situatie aan tafel bij Jinek. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 11 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek van 11 maart terugkijken bij Gids.tv. SpielereiWat gebeurde er namelijk? Thierry Baudet ontkende glashard enkele uitspraken die Theo Hiddema een minuut daarvoor deed. Volgens Baudet bevestigde Hiddema helemaal niet dat Baudet deelnam aan het sturen van racistische appjes; in plaats daarvan had de advocaat het - in de ogen van Baudet - vooral over "spielerei". Parlementair verslaggever Floor Bremer en presentatrice Eva Jinek kunnen hun oren niet geloven en Baudet lijkt zichzelf hiermee totaal ongeloofwaardig te maken. Overigens was Theo Hiddema niet te spreken over hoe zijn bijdrage in Jinek in beeld kwam: Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Bizarre situatie in Jinek: Thierry Baudet ontkent glashard uitspraken van Theo Hiddema

Spielerei
Wat gebeurde er namelijk? Thierry Baudet ontkende glashard enkele uitspraken die Theo Hiddema een minuut daarvoor deed. Volgens Baudet bevestigde Hiddema helemaal niet dat Baudet deelnam aan het sturen van racistische appjes; in plaats daarvan had de advocaat het - in de ogen van Baudet - vooral over "spielerei". Parlementair verslaggever Floor Bremer en presentatrice Eva Jinek kunnen hun oren niet geloven en Baudet lijkt zichzelf hiermee totaal ongeloofwaardig te maken.

Overigens was Theo Hiddema niet te spreken over hoe zijn bijdrage in Jinek in beeld kwam:

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bizarre situatie in Jinek: Thierry Baudet ontkent glashard uitspraken van Theo Hiddema of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier