Video: Jan Dulles maakt nummer Vreemde Leegte over overleden dochtertje Donna

Video: Jan Dulles maakt nummer Vreemde Leegte over overleden dochtertje Donna

Jan Dulles heeft een indrukwekkend liedje geschreven na het overlijden van zijn dochtertje Donna van drie maanden oud. Het nummer heeft de titel Vreemde Leegte gekregen.

Lees verder onder de video.

Video: Jan Dulles maakt nummer <em>Vreemde Leegte</em> over overleden dochtertje Donna Jan Dulles heeft een indrukwekkend liedje geschreven na het overlijden van zijn dochtertje Donna van drie maanden oud. Het nummer heeft de titel Vreemde Leegte gekregen. Lees verder onder de video. Jan Dulles was toe aan een studiodagje“Daags na de uitvaart van Donna, na twee helse weken, besloten Jaap en ik dat we even toe waren aan een studiodagje. Gewoon even wat anders aan ons hoofd.” Het was niet de bedoeling van de 3JS-zanger om een lied over zijn situatie te schrijven, maar de muziek ontstond. “In de dagen erna ging ik tijdens wandelingen nadenken over woorden voor die melodie maar ik kon natuurlijk nergens anders aan denken dan aan het lege, moedeloze gevoel dat Caroline en ik hadden.” Bekijk de videoclip van Vreemde Leegte van de 3JS na het overlijden van het dochtertje van Jan Dulles hierboven. Drie maanden oude dochter Jan Dulles plotseling overleden Bekijk deze video » Video: tijdens interview met 3JS vertelt Jan Dulles hoe het nu gaat: "Hele bak verdriet" Bekijk deze video »
Muziek :
Video: Jan Dulles maakt nummer Vreemde Leegte over overleden dochtertje Donna

Jan Dulles was toe aan een studiodagje
“Daags na de uitvaart van Donna, na twee helse weken, besloten Jaap en ik dat we even toe waren aan een studiodagje. Gewoon even wat anders aan ons hoofd.” Het was niet de bedoeling van de 3JS-zanger om een lied over zijn situatie te schrijven, maar de muziek ontstond. “In de dagen erna ging ik tijdens wandelingen nadenken over woorden voor die melodie maar ik kon natuurlijk nergens anders aan denken dan aan het lege, moedeloze gevoel dat Caroline en ik hadden.”

Bekijk de videoclip van Vreemde Leegte van de 3JS na het overlijden van het dochtertje van Jan Dulles hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Jan Dulles maakt nummer Vreemde Leegte over overleden dochtertje Donna of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier