Dit Was Het Nieuws seizoen 40: bekijk een aantal van de beste fragmenten

Dit Was Het Nieuws seizoen 40: bekijk een aantal van de beste fragmenten

Begin dit jaar werd alweer het 40e seizoen van Dit Was Het Nieuws uitgezonden. Natuurlijk kende ook deze reeks van het humoristische spelprogramma weer een aantal mooie hoogtepunten met Peter Pannekoek, Jan Jaap van der Wal en Harm Edens.

Bekijk de compilatie met mooie fragmenten uit seizoen 40 van Dit Was Het Nieuws hieronder. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van Dit Was Het Nieuws terugkijken bij Gids.tv.

<em>Dit Was Het Nieuws</em> seizoen 40: bekijk een aantal van de beste fragmenten Begin dit jaar werd alweer het 40e seizoen van Dit Was Het Nieuws uitgezonden. Natuurlijk kende ook deze reeks van het humoristische spelprogramma weer een aantal mooie hoogtepunten met Peter Pannekoek, Jan Jaap van der Wal en Harm Edens. Bekijk de compilatie met mooie fragmenten uit seizoen 40 van Dit Was Het Nieuws hieronder. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van Dit Was Het Nieuws terugkijken bij Gids.tv. Peter Pannekoek in Dit Was Het Nieuws: "Ik ben een mongool op de weg" Bekijk deze video » Peter Pannekoek: "Thierry Baudet lijkt steeds meer op Dolf uit Alfred Jodocus Kwak" Bekijk deze video »
TV :
Dit Was Het Nieuws seizoen 40: bekijk een aantal van de beste fragmenten


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Dit Was Het Nieuws seizoen 40: bekijk een aantal van de beste fragmenten of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV