Lilianne Ploumen in De Vooravond over het vergrijzen van de PvdA

Lilianne Ploumen in De Vooravond over het vergrijzen van de PvdA

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van vrijdag 12 maart. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 12 maart terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Lilianne Ploumen</em> in <em>De Vooravond</em> over het vergrijzen van de PvdA Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van vrijdag 12 maart. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 12 maart terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Jongeren stemmen nauwelijks meer op de PvdA, de partij vergrijst. Lijsttrekker Lilianne Ploumen reageert op dit standpunt: "Wacht maar af op woensdag de 18e." De lijsttrekker heeft er goed vertrouwen in dat, dat dit keer anders zal zijn. Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Lilianne Ploumen in De Vooravond over het vergrijzen van de PvdA

Jongeren stemmen nauwelijks meer op de PvdA, de partij vergrijst. Lijsttrekker Lilianne Ploumen reageert op dit standpunt: "Wacht maar af op woensdag de 18e." De lijsttrekker heeft er goed vertrouwen in dat, dat dit keer anders zal zijn.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Lilianne Ploumen in De Vooravond over het vergrijzen van de PvdA of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier