Sterren op het Doek met Freek Vonk gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Sterren op het Doek met Freek Vonk gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Sterren op het Doek met Freek Vonk gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Sterren Op Het Doek: deze BN'ers worden dit seizoen geportretteerd Bekijk deze video » Vrijgezel Freek Vonk in Sterren Op Het Doek: ‘Ik mis nu niks’ Bekijk deze video » Sterren Op Het Doek: bekijk reactie Freek Vonk op de schilderijen: ‘Zo de knetters!’ Bekijk deze video » Vanavond start een nieuw seizoen van Sterren op het Doek, waarin bekende Nederlanders tijdens een gesprek met Özcan Akyol worden geportretteerd door drie schilders. Elke zaterdag om 20.35 uur op NPO 2. Deze week: bioloog Freek Vonk. Doorgrondende blikkenOok dit seizoen geven prominenten zich over aan de doorgrondende blikken van drie schilders en de prikkelende vragen van de presentator. DuizendpootIn de eerste aflevering spreekt Özcan Akyol met de altijd energieke Freek Vonk in Naturalis Leiden. De avontuurlijke duizendpoot vertelt over zijn jeugd, de balans tussen werk en privé én over de bijzondere band met zijn ouders. KeuzeAan drie getalenteerde kunstenaars de eer om van de beweeglijke bioloog een portret te maken. Na afloop kiest Freek Vonk één schilderij uit om mee naar huis te nemen. De twee overgebleven schilderijen worden geveild. Tjitske Reidinga blikt terug op Sterren op het doek: "Drie vrouwen met huidziekte" Bekijk deze video » Tjitske Reidinga walgt van schilderijen in Sterren op het doek (tv-klassieker) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Vanavond start een nieuw seizoen van Sterren op het Doek, waarin bekende Nederlanders tijdens een gesprek met Özcan Akyol worden geportretteerd door drie schilders. Elke zaterdag om 20.35 uur op NPO 2. Deze week: bioloog Freek Vonk.

Doorgrondende blikken
Ook dit seizoen geven prominenten zich over aan de doorgrondende blikken van drie schilders en de prikkelende vragen van de presentator.

Duizendpoot
In de eerste aflevering spreekt Özcan Akyol met de altijd energieke Freek Vonk in Naturalis Leiden. De avontuurlijke duizendpoot vertelt over zijn jeugd, de balans tussen werk en privé én over de bijzondere band met zijn ouders.

Keuze
Aan drie getalenteerde kunstenaars de eer om van de beweeglijke bioloog een portret te maken. Na afloop kiest Freek Vonk één schilderij uit om mee naar huis te nemen. De twee overgebleven schilderijen worden geveild.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Sterren op het doek

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Sterren op het Doek met Freek Vonk gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV