Nieuw seizoen The Voice Kids start 2 april: rapper Snelle is maar net op tijd

Nieuw seizoen The Voice Kids start 2 april: rapper Snelle is maar net op tijd

Het nieuwste seizoen van The Voice Of Holland nadert zijn einde, maar fans hoeven niet lang te treuren als de finale erop zit. Op 2 april gaat namelijk een gloednieuwe reeks van The Voice Kids van start.

Lees verder onder de video.

Nieuw seizoen <em>The Voice Kids</em> start 2 april: rapper Snelle is maar net op tijd Het nieuwste seizoen van The Voice Of Holland nadert zijn einde, maar fans hoeven niet lang te treuren als de finale erop zit. Op 2 april gaat namelijk een gloednieuwe reeks van The Voice Kids van start. Lees verder onder de video. Ali B, Sanne Hans en Ilse DeLange doen rustig aanIn The Voice Kids laten kinderen horen hoe goed ze kunnen zingen, zij worden deze keer begeleid door de coaches Ali B, Sanne Hans, Ilse DeLange en rapper Snelle. En in de nieuwe promo is te zien dat Snelle maar net op tijd is voor de opnames… Bekijk de promo voor het nieuwe seizoen van The Voice Kids in de video hierboven. Het nieuwe seizoen van The Voice Kids is vanaf vrijdag 2 april te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Voice Kids terugkijken bij Gids.tv. The Voice of Holland: oud-Voice Kids Dionne Damen zingt No Time To Die (video) Bekijk deze video » The Voice of Holland: Lucas van Roekel met ontroerende versie van Sandcastles Bekijk deze video »

Ali B, Sanne Hans en Ilse DeLange doen rustig aan
In The Voice Kids laten kinderen horen hoe goed ze kunnen zingen, zij worden deze keer begeleid door de coaches Ali B, Sanne Hans, Ilse DeLange en rapper Snelle. En in de nieuwe promo is te zien dat Snelle maar net op tijd is voor de opnames…

Bekijk de promo voor het nieuwe seizoen van The Voice Kids in de video hierboven.

Het nieuwe seizoen van The Voice Kids is vanaf vrijdag 2 april te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Voice Kids terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen The Voice Kids start 2 april: rapper Snelle is maar net op tijd of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV