Matthijs Gaat Door: Harco stemt voor ‘sexy mensenbelasting’ en ‘minder gelul’

Matthijs Gaat Door: Harco stemt voor ‘sexy mensenbelasting’ en ‘minder gelul’

Harco is nog een zwevende kiezer, zo is te zien in Matthijs Gaat Door. Hij heeft veel punten die hij belangrijk vindt, zoals ‘sexy mensenbelasting’ en ‘minder gelul’. Het is alleen nog de vraag of er een politieke partij is die aansluit bij zijn ideeën. “Misschien is het een goed idee om alle politieke partijen af te schaffen en dat ik in mijn eentje aan de macht ben, weet je wel. Dat er gewoon een boze schelle stem door de speakers klinkt.”

Bekijk het fragment van Matthijs Gaat Door in de video hieronder.

Matthijs Gaat Door is iedere zaterdagavond om 21:40 uur te zien op NPO1. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van Matthijs Gaat Door terugkijken bij Gids.tv.

<em>Matthijs Gaat Door</em>: Harco stemt voor ‘sexy mensenbelasting’ en ‘minder gelul’ Harco is nog een zwevende kiezer, zo is te zien in Matthijs Gaat Door. Hij heeft veel punten die hij belangrijk vindt, zoals ‘sexy mensenbelasting’ en ‘minder gelul’. Het is alleen nog de vraag of er een politieke partij is die aansluit bij zijn ideeën. “Misschien is het een goed idee om alle politieke partijen af te schaffen en dat ik in mijn eentje aan de macht ben, weet je wel. Dat er gewoon een boze schelle stem door de speakers klinkt.” Bekijk het fragment van Matthijs Gaat Door in de video hieronder. Matthijs Gaat Door is iedere zaterdagavond om 21:40 uur te zien op NPO1. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van Matthijs Gaat Door terugkijken bij Gids.tv. Matthijs Gaat Door: Harco kan weer naar salon: ‘Hele geslacht moet op de schop’ Bekijk deze video » Matthijs Gaat Door gemist? Rick de Leeuw maakt gloednieuwe Olympisch hymne Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Matthijs Gaat Door: Harco stemt voor ‘sexy mensenbelasting’ en ‘minder gelul’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier