Rutger Castricum (Kiespijn): ‘Sigrid Kaag haalt bloed onder nagels gewoon volk vandaan’

Rutger Castricum (Kiespijn): ‘Sigrid Kaag haalt bloed onder nagels gewoon volk vandaan’

Rutger Castricum haalt behoorlijk uit naar Sigrid Kaag van D66 in de spelshow Kiespijn. Ze krijgt volgens hem niet online haat voor haar kiezen om het feit dat ze een vrouw is. “Ze is een buitengewoon elitaire vrouw die het bloed onder de nagels haalt van de gewone mensen, het volk.”

Bekijk het fragment van Kiespijn in de video hieronder.

De quiz Kiespijn is elke zondag rond 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Kiespijn terugkijken bij Gids.tv.

Rutger Castricum (<em>Kiespijn</em>): ‘Sigrid Kaag haalt bloed onder nagels gewoon volk vandaan’ Rutger Castricum haalt behoorlijk uit naar Sigrid Kaag van D66 in de spelshow Kiespijn. Ze krijgt volgens hem niet online haat voor haar kiezen om het feit dat ze een vrouw is. “Ze is een buitengewoon elitaire vrouw die het bloed onder de nagels haalt van de gewone mensen, het volk.” Bekijk het fragment van Kiespijn in de video hieronder. De quiz Kiespijn is elke zondag rond 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Kiespijn terugkijken bij Gids.tv. Kiespijn gemist? Ryanne van Dorst ontdekt blunder in campagnevideo Feestpartij Bekijk deze video » Kiespijn gemist? Willen we de euro, gulden of bitcoin? Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV