Helden Van Hier: Op Interventie

Helden Van Hier: Op Interventie

Helden Van Hier: Op Interventie Vanavond start het tweede seizoen van het Vlaamse realityprogramma waarin het werk van de politie in Vlaams Limburg wordt gevolgd. De afleveringen zijn twee zaterdagen van 20:00 tot 00:00 uur met vier afleveringen achter elkaar te zien. AchtervolgingenZowel kleine interventies als spectaculaire achtervolgingen of invallen met getrokken wapens zijn te zien. En waar de camera voor de veiligheid moet stoppen, filmen de bodycams van de agenten verder. DealerInspecteurs Dimitri en Jeroen van het overlastteam gaan in de eerste aflevering op patrouille in de wijken. Een beruchte dealer weet te ontsnappen na een negatieve controle, maar het interventieteam plant een inval om hem alsnog te pakken. Ook komt er een noodoproep binnen over een gewapende overval door twee gewapende mannen verkleed als personages uit de serie 'La Casa de Papel'.
Uitzending :
Helden Van Hier: Op Interventie gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Vanavond start het tweede seizoen van het Vlaamse realityprogramma waarin het werk van de politie in Vlaams Limburg wordt gevolgd. De afleveringen zijn twee zaterdagen van 20:00 tot 00:00 uur met vier afleveringen achter elkaar te zien.

Achtervolgingen
Zowel kleine interventies als spectaculaire achtervolgingen of invallen met getrokken wapens zijn te zien. En waar de camera voor de veiligheid moet stoppen, filmen de bodycams van de agenten verder.

Dealer
Inspecteurs Dimitri en Jeroen van het overlastteam gaan in de eerste aflevering op patrouille in de wijken. Een beruchte dealer weet te ontsnappen na een negatieve controle, maar het interventieteam plant een inval om hem alsnog te pakken. Ook komt er een noodoproep binnen over een gewapende overval door twee gewapende mannen verkleed als personages uit de serie 'La Casa de Papel'.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Helden Van Hier: Op Interventie gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier