Bekijk beelden van America's Cup in Nieuw-Zeeland

Bekijk beelden van America's Cup in Nieuw-Zeeland

De zeilboten die meedoen aan de America's Cup gaan razendsnel over het water. Daarom wordt de race ook wel de Formule 1 van het water genoemd. De America's Cup wordt ook gezien als het oudste internationale sportevenement ter wereld. De wedstrijd bestaat al 170 jaar en wordt dit moment gehouden in Nieuw-Zeeland.

Bekijk hieronder de NOS Jeugdjournaal-beelden van de America's Cup in Nieuw-Zeeland.

Bekijk beelden van <em>America's Cup</em> in <em>Nieuw-Zeeland</em> De zeilboten die meedoen aan de America's Cup gaan razendsnel over het water. Daarom wordt de race ook wel de Formule 1 van het water genoemd. De America's Cup wordt ook gezien als het oudste internationale sportevenement ter wereld. De wedstrijd bestaat al 170 jaar en wordt dit moment gehouden in Nieuw-Zeeland. Bekijk hieronder de NOS Jeugdjournaal-beelden van de America's Cup in Nieuw-Zeeland. Bekijk ook Video: drone moet meest bedreigde dolfijnensoort redden Bekijk deze video » Zien: in Nieuw-Zeeland lijkt het coronavirus niet te bestaan Bekijk deze video »
Sport :
Bekijk beelden van America's Cup in Nieuw-Zeeland


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bekijk beelden van America's Cup in Nieuw-Zeeland of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV