Tuur Elzinga in Buitenhof over de verhoging van het minimum loon

Tuur Elzinga in Buitenhof over de verhoging van het minimum loon

Hieronder zie je een fragment uit het programma Buitenhof van zondag 14 maart. Je kan deze aflevering van Buitenhof terugkijken bij Gids.tv.

<em>Tuur Elzinga</em> in <em>Buitenhof</em> over de verhoging van het <em>minimum loon</em> Hieronder zie je een fragment uit het programma Buitenhof van zondag 14 maart. Je kan deze aflevering van Buitenhof terugkijken bij Gids.tv. Tuur Elzinga in Buitenhof over de flexverslaving en het minumum loon: "Het zijn dezelfde partijen die de regels steeds hebben versoepeld die flexcontracten, die onzekere contracten veel te aantrekkelijk hebben gemaakt en veel te goedkoop." Elzinga pleit al zo'n twee jaar voor een verhoging van het minimum loon: "Gelukkig wordt dat nu breed omarmt." Bekijk de video van Buitenhof hierboven. Meer zien? Je kan alle fragmenten van Buitenhof terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Tuur Elzinga in Buitenhof over de verhoging van het minimum loon

Tuur Elzinga in Buitenhof over de flexverslaving en het minumum loon: "Het zijn dezelfde partijen die de regels steeds hebben versoepeld die flexcontracten, die onzekere contracten veel te aantrekkelijk hebben gemaakt en veel te goedkoop." Elzinga pleit al zo'n twee jaar voor een verhoging van het minimum loon: "Gelukkig wordt dat nu breed omarmt."

Bekijk de video van Buitenhof hierboven. Meer zien? Je kan alle fragmenten van Buitenhof terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Tuur Elzinga in Buitenhof over de verhoging van het minimum loon of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV