Zondag met Lubach gemist? Wat gaat er allemaal mis tijdens de campagnes?

Zondag met Lubach gemist? Wat gaat er allemaal mis tijdens de campagnes?

Het stemmen gaat bijna beginnen en dat betekent dat de campagnes bijna ten einde lopen. Lubach blikt nog eens uitgebreid terug op verschillende campagnes en blikt vooruit op het stemmen: "Dat kan Jan Terlouw prima zelf".

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Zondag met Lubach op zondag 14 maart. Je kunt hier ook de hele uitzending van Zondag met Lubach terugkijken bij Gids.tv.

<em>Zondag met Lubach</em> gemist? Wat gaat er allemaal mis tijdens de campagnes? Het stemmen gaat bijna beginnen en dat betekent dat de campagnes bijna ten einde lopen. Lubach blikt nog eens uitgebreid terug op verschillende campagnes en blikt vooruit op het stemmen: "Dat kan Jan Terlouw prima zelf". Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Zondag met Lubach op zondag 14 maart. Je kunt hier ook de hele uitzending van Zondag met Lubach terugkijken bij Gids.tv. Wat Lubach deze campagne vooral opviel is de kritische blik van het programma Nieuwsuur, die even wat partijleiders op hun plek wist te zetten. BangZo erg zelfs, dat verschillende partijleiders het niet aandurfde om in het programma te verschijnen. Farid Azarkan verzon er zelfs een bizarre smoes voor. Lubach schreef er een lied over, die je ook in zijn geheel kunt kijken op Gids.tv. Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Zondag met Lubach terugkijken bij Gids.tv. Vanavond in Zondag met Lubach: Willem-Alexander en Máxima lopen een dagje mee Bekijk deze video »
TV :
Zondag met Lubach gemist? Wat gaat er allemaal mis tijdens de campagnes?

Wat Lubach deze campagne vooral opviel is de kritische blik van het programma Nieuwsuur, die even wat partijleiders op hun plek wist te zetten.

Bang
Zo erg zelfs, dat verschillende partijleiders het niet aandurfde om in het programma te verschijnen. Farid Azarkan verzon er zelfs een bizarre smoes voor. Lubach schreef er een lied over, die je ook in zijn geheel kunt kijken op Gids.tv.

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Zondag met Lubach terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zondag met Lubach gemist? Wat gaat er allemaal mis tijdens de campagnes? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier