Zondag met Lubach gemist? Grootschalig vlees eten zorgt voor nieuwe pandemie

Zondag met Lubach gemist? Grootschalig vlees eten zorgt voor nieuwe pandemie

Wat kunnen we doen om een volgende pandemie te voorkomen? Onze eigen bio-industrie is een ideale kraamkamer voor virussen. Nergens ter wereld zitten zoveel dieren en mensen zo dicht opeengepakt als in Nederland, stelt Lubach.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Zondag met Lubach op zondag 14 maart. Je kunt hier ook de hele uitzending van Zondag met Lubach terugkijken bij Gids.tv.

<em>Zondag met Lubach</em> gemist? Grootschalig vlees eten zorgt voor nieuwe pandemie Wat kunnen we doen om een volgende pandemie te voorkomen? Onze eigen bio-industrie is een ideale kraamkamer voor virussen. Nergens ter wereld zitten zoveel dieren en mensen zo dicht opeengepakt als in Nederland, stelt Lubach. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Zondag met Lubach op zondag 14 maart. Je kunt hier ook de hele uitzending van Zondag met Lubach terugkijken bij Gids.tv. Eigenlijk stelt Lubach dat sommige partijen een nieuwe pandemie gaan veroorzaken. Let dus goed op welke partij je gaat stemmen: "Sommige partijen blijven hangen in de oude gedachten van de gehaktbalfundamentalisten. Zelfs de PvdA doet nu mee." Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Zondag met Lubach terugkijken bij Gids.tv. Vanavond in Zondag met Lubach: Willem-Alexander en Máxima lopen een dagje mee Bekijk deze video »
TV :
Zondag met Lubach gemist? Grootschalig vlees eten zorgt voor nieuwe pandemie

Eigenlijk stelt Lubach dat sommige partijen een nieuwe pandemie gaan veroorzaken. Let dus goed op welke partij je gaat stemmen: "Sommige partijen blijven hangen in de oude gedachten van de gehaktbalfundamentalisten. Zelfs de PvdA doet nu mee."

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Zondag met Lubach terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zondag met Lubach gemist? Grootschalig vlees eten zorgt voor nieuwe pandemie of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV