Op1 gemist? Sigrid Kaag wil geen corona-herstelplan: "Het is niet nodig"

Op1 gemist? Sigrid Kaag wil geen corona-herstelplan: "Het is niet nodig"

Demissionair premier Mark Rutte wil graag na de verkiezingen de formatieronde in tweeën splitsen en eerst met alle partijen om tafel voor een corona-herstelplan. D66 doet daaraan in ieder geval niet mee, stelt lijsttrekker Sigrid Kaag bij Op1.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van zondag 14 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? <em>Sigrid Kaag</em> wil geen corona-herstelplan: &quot;Het is niet nodig&quot; Demissionair premier Mark Rutte wil graag na de verkiezingen de formatieronde in tweeën splitsen en eerst met alle partijen om tafel voor een corona-herstelplan. D66 doet daaraan in ieder geval niet mee, stelt lijsttrekker Sigrid Kaag bij Op1. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van zondag 14 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Volgens Kaag is zo'n plan volkomen onnodig: "Ik vond het ook geen plan. We moeten al snel weer besluiten nemen over noodsteun voor de ondernemers, er zijn al allerlei plannen." Twee stappenIn twee stappen wil Kaag niet werken: "Dit is een realiteit die al plaatsvind. We moeten soweiso formeren, het is verbonden met elkaar. Het is de omgekeerde wereld." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Sigrid Kaag wil geen corona-herstelplan: "Het is niet nodig"

Volgens Kaag is zo'n plan volkomen onnodig: "Ik vond het ook geen plan. We moeten al snel weer besluiten nemen over noodsteun voor de ondernemers, er zijn al allerlei plannen."

Twee stappen
In twee stappen wil Kaag niet werken: "Dit is een realiteit die al plaatsvind. We moeten soweiso formeren, het is verbonden met elkaar. Het is de omgekeerde wereld."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Sigrid Kaag wil geen corona-herstelplan: "Het is niet nodig" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier